DGI Huset Her Er Plads Til At Mødes Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 06-07-2023

DGI Huset Vejle - Her er plads til at mødes

Når det kommer til at afholde møder og konferencer, er valget af det rigtige venue afgørende for en succesfuld oplevelse. Leder I efter et sted med førsteklasses faciliteter og hvor der er plads til at mødes? Så behøver I ikke at lede længe. Hos DGI Huset Vejle sætter de nemlig værtskabet højt. Læs mere om, hvordan de skaber rum for gode mødeoplevelser her.

 

Central beliggenhed i grønne omgivelser

Med en central beliggenhed midt i Vejle er det lige til at få logistikken til at gå op for alle deltagere. DGI Huset Vejle er nemlig tæt på tog, motorvej og Billund Lufthavn. Og så har de knap 1.000 gratis parkeringspladser lige udenfor døren. 

Med beliggenhed i hjertet af Vejle befinder I jer derfor tæt på det hele. Med udsyn til naturlandskabet i Vejle Ådal på den ene side og byen til den anden side, er der god mulighed for at tilføje en ekstra dimension til jeres oplevelse. Tag en pause og lad jer inspirere af de grønne omgivelser. Eller mærk det blomstrende kulturliv med en gastronomisk afslutning.

Rum for det meste

Med et skarpt eksperthold er teamet hos DGI Huset Vejle godt rustet til de tre S’er: store, små og skæve events. Med mødelokaler i alle størrelser og hele 44.000 kvadratmeter har I uanede af muligheder for at sammensætte en vellykket mødeoplevelse i passende omgivelser. Uanset om I planlægger et intimt forretningsmøde eller en større konference, så står de klar til at huse jer.

Det rette match

Står I selv for planlægningen af et møde eller konference og mangler hjælp til at sikre sig det rette match? Så står DGI Huset Vejle klar til ’at holde jer i hånden’ hele vejen – lige fra planlægning til afvikling. For at sikre det rette match tilbyder de privat rundvisning til møde- og konferenceplanlæggere, så I kan se og fornemme ånden i huset inden I træffer en beslutning.

Kommer I fra et eventbureau, der skal planlægge et større event? Så har de udarbejdet en online værktøjskasse, hvori I kan hente alt fra plantegninger til mål på flagstænger.

 

Kunne I tænke dig at vide mere om, hvordan DGI Huset kan sætte de rette rammer for jeres næste møde eller konference? Så læs mere her.