10.000 fleksible kvadratmeter

Med Spektrum, DGI Husets splinternye arena på 3.200 m2, er vi et af Danmarks mest centrale og fleksible bud på alt fra det intime møde til de helt store årsmøder, kongresser og messer/udstillinger.

En ny, moderne arena og 5 haller fra 930 til 3.800 m2 og et stort udvalg af mødelokaler fra 5 til 170 deltagere bringer DGI Husets samlede kapacitet op på mere end 10.000 m2. Spektrum rummer f.eks. 2.800 deltagere på stolerækker eller tribunepladser, 2.000 deltagere ved langborde, 1.500 med skolebordsopstilling og 1.300 til fest. Kan vi fremhæve det som noget virkelig særligt?

Effektiv, elegant og fleksibel ramme

Solid kompetence og årelang erfaring med store konferencer, internationale sportsbegivenheder, messer og udstillinger giver deltagerne topkvalitet og de allerbedste betingelser for velafviklede arrangementer, der skaber resultater og oplevelser, de husker.

Tæt på det hele – også foreningslivet

500 hotelværelser i gåafstand, masser af gratis parkering, Vejles attraktioner og byliv, Vejle Å og Ådal lige uden for døren. E45 og banegård i få minutters afstand, Billund Lufthavn på kun 25 minutter. Fordelene står i kø, og en af de helt særlige er, at vi bruger DGI Husets overskud direkte til at fremme sundhed og fysisk aktivitet og styrke det danske foreningsliv gennem DGI-familien.