Magiske firmaarrangementer i kulturelle rammer

Erfaring fra underholdningens og kulturens verden giver os unikke kompetencer til at iscenesætte særligt storslåede firmaarrangementer i trekantområdets største kulturhus.

Afhold næste kongres, konference, produktpræsentation, kick-off, møde, messe, julefrokost, reception, fest, aktionærmøde i Vejle Musikteater, og giv dine deltagere en helt særlig oplevelse.

Kulturen er en styrke

Vejle Musikteater har rammerne og ekspertisen til at skabe det unikke. Vi bruger vores erfaring og knowhow fra teater- og koncertproduktion til at løfte konferencer og firmaarrangementer til det ypperste niveau.
Med et af verdens bedste tekniske crews og alt i udstyr sørger vi for, at alt går op i en højere enhed med vores topmoderne faciliteter, velegnende rum og multifunktionelle sale.

Flere end 100 oplevelser

Musikteatrets brede repertoire byder årligt på flere end 100 fantastiske oplevelser med mange af de største nationale og internationale kunstnere. Vores mål er altid at skabe værdi for dig – og vi er klar, når medarbejderne skal forkæles og kunderne skal plejes. Som samarbejdspartner har vi VIP-fordele og netværksmuligheder til et stort udvalg af koncerter, shows, musicals, stand-up og teater.

Midt i Vejle, midt i Danmark

Vores centrale beliggenhed gør det nemt for gæster fra hele landet at finde os uanset transportform. Fra banegården tager det 5 minutter at gå til Vejle Musikteater. Vi er beliggende 25 minutters kørsel fra Billunds Lufthavn og 10 minutters kørsel fra E45. Vejle Musikteater er praktisk bygget sammen med Scandic Jacob Gade, der har 129 værelser.