Vi er fælles om indsatsen

I Vejle Kommune arbejder vi tæt sammen med byens stærke venues og hoteller. Vores opgave er at bidrage til, at Vejle er et godt valg, når du skal holde konferencer og møder. Som partner i MeetingVejle ved vi hele tiden, hvad der sker hos de andre partnere i netværket.

I Vejle Kommune har vi helikopterblikket, udvikler events og bidrager til samarbejdet mellem os ti partnere i MeetingVejle. Tre til fem gange om året skaber og koordinerer vi megaevents i Vejle Kommune, hvor mange danske og internationale gæster kommer til byen. Det kan vi kun gøre, fordi vi har et stærkt samarbejde med de andre partnere i MeetingVejle.

En mangfoldighed af muligheder

Gennem samarbejdet i MeetingVejle er vi med til at synliggøre byens mange muligheder og de ni andre partnere, der er meget forskellige. En stor styrke, fordi nogen fx er skarpe på dagmøder, andre kan huse store musikarrangementer, mens andre igen kan kombinere møder og konferencer med aktiviteter i naturen.

Sammen finder vi den bedste løsning

Fordi MeetingVejle er professionelle aktører, der er gået sammen, er de ni andre partnere helt naturligt konkurrenter og især sparringspartnere. I Vejle Kommune sørger vi for, at partnerne mødes, så vi i fællesskab kan finde ud af, hvordan vi bedst bruger hinanden – og evaluerer, så vi hele tiden kan udvikle os. Som partnere kender vi hinanden og vi kan derfor alle sende gæsterne videre til andre i netværket.

Det gode værtskab

I Vejle Kommune ønsker vi at være den gode vært. Det gør de andre sparringspartnere i MeetingVejle også. Alle tager ansvar, leverer og ved, at det er vigtigt for dig før, under og efter du besøger os. Vi vil ikke bare give dig lyst til at komme hertil – vi vil sammen give dig en oplevelse, der gør, at du kommer igen.