Centrale mødefaciliteter fra 2-1100

Scandic Jacob Gade tilbyder centrale konferencefaciliteter. Placeret midt i den skønne bypark får jeres konferencedeltagere mulighed for at nyde den grønne oase tæt på spændende byliv et minut fra Vejles charmerende gågade og med banegården i gåafstand.

Hos Scandic tilbyder vi 9 moderne mødelokaler og konferencerum, der kan rumme fra 2-1100 deltagere. Vi tror på styrken ved at mødes og ved, at et godt møde kan gøre en stor forskel. Vi har udviklet vores eget mødekoncept og skabt rammerne for et endnu bedre møde, konference eller event.

Personlig rådgivning

Grundstenen i vores mødekoncept er den personlige rådgivning, hvor vores Meeting Advisors er klar til at guide fra start til slut. Vi tilbyder lokaler til alle typer af konferencer, til alle formål og til alle anledninger. Hos os vil du opleve moderne konferencelokaler med alt i AV-udstyr, fri Wifi samt komfortabel overnatning. Vores 129 lyse værelser er alle luksuriøst indrettet med telefon, TV, radio, trådløst internet, føntørrer m.v.

Energi til gode resultater

Vi tilbyder sund og velsmagende mad fyldt med energi. Naturligvis baseret på de bedste råvarer. Lige uden for døren finder I Vejle Bypark, som giver rig mulighed for sjove aktiviteter og temabuilding-øvelser. Skab ny mødedynamik ved at holde en aktiv pause.

Inspiration fra kulturelle kanter

Ønsker I inspiration udefra, kan I besøge vores kulturelle naboer. Vi deler hus og samarbejder med Vejle Musikteater, som byder på flere hundrede teater- og musikoplevelser årligt. Ikke engang 50 meter fra Jacob Gade ligger Vejle Kunstmuseum, hvis udstillinger tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Her kan I få både en genkendeligt og et overraskende blik på verden.