MØDE & KONFERENCE i hjertet af Vejle

Scandic Jacob Gade tilbyder moderne konferencefaciliteter, som er placeret midt i den skønne bypark.

Det giver jeres gæster en unik mulighed for at nyde den grønne oase helt tæt på, samtidig med, at der er under et minut til det spændende byliv fra Vejles charmerende gågade.

MØDELOKALER

Hos Scandic Jacob Gade i Vejle kan vi tilbyde 9 moderne mødelokaler og konferencerum, der kan rumme alt fra 2-1100 personer.

Det betyder, at vi har lokaler til alle typer af konferencer, til alle formål og til alle anledninger.

Teknikken i fokus

Hos os er du sikker på at finde alt det nødvendige, når det kommer til udstyr. Alle vores mødelokaler er inkl. AV-udstyr og fri WiFi.

Får du brug for hjælp, kan vi også assisterer her. Vi tager hånd om alt det praktiske, så I kan fokusere på at få afviklet en succesfuld konference.

Har man brug for at arbejde videre efter konferencen, er alle værelser luksuriøst indrettet med telefon, TV, radio, trådløst internet mm.

Møder der skaber stærke resultater

Vi tror på styrken ved at mødes og ved, at et godt møde kan gøre en stor forskel. Derfor har vi udviklet vores eget mødekoncept, som skaber rammerne for endnu bedre møde, konferencer og events.

Find mere om vores mødekoncept på vores hjemmeside – klik her:

https://www.scandichotels.dk/mode-konference-event

Personlig rådgivning

Grundstenen i vores mødekoncept er den personlige rådgivning. Her vil du møde vores Meeting Advisor, som er klar til at guide dig fra start til slut. Vi sætter en store ære i at sammensætte en løsning så det passer præcis til dit formål og budget.

Parkering

Hotellet har totalt 50 parkeringspladser. Er de optaget henviser vi til Parkeringshuset, Albert, som har 335 pladser, og de ligger kun 2 min. gang fra hotellet.

Kommer nogle af gæsterne med offentlig transport, så ligger banegården også med gå-afstand til hotellet.

Inspiration fra kulturelle kanter 

Ønsker I inspiration udefra, kan I besøge vores kulturelle naboer. Vi deler hus og samarbejder med Vejle Musikteater, som byder på flere hundrede teater- og musikoplevelser årligt. Ikke engang 50 meter fra Jacob Gade ligger Vejle Kunstmuseum, hvis udstillinger tager udgangspunkt i livet og hverdagen. Her kan I få både en genkendeligt og et overraskende blik på verden. Alternativt kan din Meeting Advisor også komme med gode idéer, så I kan få planlagt de perfekte mødepauser for jeres arrangement. Vejle rummer nemlig mange oplevelser og spændende attraktioner.