Atmosfære, wellness og 43 hektar park, skov og strand

Med 116 nyrestaurerede værelser i herregårdsstil, unik natur direkte ved fjorden, termiske bade og Thalasso spa er Hotel Vejlefjord et konferencested uden for kategori. Atmosfære og arkitektur på det mere end 100-årige tidligere sanatorium går hånd i hånd med gastronomisk forkælelse og service i særklasse.

Kun 12 minutter fra E45 og tæt på både Vejle og Horsens, er Hotel Vejlefjord et ideelt og centralt konferencested, uanset hvor dine deltagere kommer fra.

Oplevelser inde og ude

Nænsomt restaureret er det tidligere sanatorium en inspirerende og æstetisk ramme om ethvert møde- eller konferencearrangement. Spa og sanseoplevelser tilføjer en ekstra dimension, og de 43 hektar park, skov og strand lige omkring hotellet er ideelle til refleksion og teambuildingaktiviteter eller bare til en løbe- eller gåtur ad afmærkede kurstier.

17 møde- og plenumlokaler op til 240 personer
Med seks plenumlokaler, det største med plads til 240 deltagere, og yderligere 11 mødelokaler er kapacitetsniveauet blandt områdets største. Kvalitet og teknik er i top, og i de 116 nyrestaurerede værelser er der kælet for alle detaljer.

Sund og ærlig gastronomi

Brasseriet, Glassalen og Panoramaterrassen danner rammen om opholdenes måltider, alt afhængig af vejret. Atmosfæren i restauranten er hyggelig og herregårdsstemningen gennemført. Vi serverer sund og ærlig mad, som vores køkken tilbereder med sæsonens friske råvarer.