Dandy Business Park

Innovations Allé 3, 7100 Vejle
+45 40 40 12 82 Hjemmeside
World Goals

DANDY Business Park er det teknologiske, innovative og kreative møde- og eventsted i Danmark

 

DANDY Business Park skubber vi dine mødeoplevelser til nye højder. Lej bl.a. det imponerende QUANTUM med Danmarks største indendørs LED-skærm, mødelokaler med svævende siddepladser, udviklingskøkken til nye retter og produkter. Og alt derimellem.

Hos os får du en kreativ og innovativ tilgang til afholdelse af arrangementer og møder. Vi står gerne klar med fif og tricks til gode elementer til dit møde eller arrangement. Derudover har vi et stort og bredt netværk af fagpersoner, der gerne byder ind med indlæg og viden til dit møde eller arrangement. Uanset størrelse på dit arrangement er vores Eventkoordinator klar til at vejlede, guide og hjælpe dig til afholdelse af dit arrangement i Quantum eller i et af parkens andre special-labs.

 

AI Innovation House  

Træd ind i QUANTUM og oplev det store, runde lokales mange muligheder. QUANTUM er et 3D konferencecenter, med Danmarks største indendørs LED skærm på 120 kvm, som er velegnet til konferencer, møder, undervisning, produktlancering m.m. 

Derudover har du adgang til 5 faste 'film', som kan anvendes til starten af mødet, mellem møderne og som afslutning. Samtidig er der adgang til 5 still-billeder, som kan anvendes til baggrund for dit møde og event. Det er også muligt at tilkøbe sin egen baggrund med eget logo. 

Der er samtidig adgang til kamera, så der er mulighed for livestreaming og hybride møder.  

QUANTUM indeholder samtidig adgang til område foran indgangen, hvor der kan være netværksaktiviteter og hvor din forplejning kan serveres.


AV-udstyr og lyd

  • Professionelt lys- og lydsystem
  • LED-skærm
  • VR-udstyr
  • Kastbare mikrofoner
  • Flipskærm
  • Livestreaming
  • Plug & Play AV-løsninger

 

Food Innovation House

Du kan også leje vores unikke labs i Food Innovation House. Food Innovation House er hele Danmarks fødevareunivers, hvor kreativitet, undervisning, formidling, madglæde og fantasien kan få frit løb. Huset rummer en række specialiserede faciliteter, der kan understøtte et innovationsforløb gennem alle faser. Fra produktidé til kommercialisering.

Eksempelvis kan udviklingskøkkenet lejes, hvor næsten alt er muligt. I kan lave prøveproduktion, hands-on workshops, salgsforbedrende møder eller innovationsforløb. Her får I nogle faciliteter, hvor I kan udvikle nye retter og produkter, gennemføre produktjusteringer – fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.