Central citycharme i uformelle rammer

Med sin helt unikke, på en gang elegante og rå arkitektur i det ombyggede bladhus er Best Western ToRVEhallerne en inspirerende ramme om vidt forskellige arrangementer fra raffinerede release parties, modeshows og produktpræsentationer til store konferencer.

Fra det uformelle til galla

Vores 12 mødelokaler fra 20 til 500 personer er alle i særklasse og velegnet til alle typer møder og konferencer. SCENEN er med 400m2 det største lokale og veludstyret til selv de mest krævende konferencer med alt i lys- og lydudstyr samt specifikke effekter. VÆKSTHUSET skal opleves. Det er meget fleksibelt, så du kan indrette det til udstillinger, produktpræsentationer, shows af enhver art og f.eks. festmiddage fra det uformelle til galla. Vi har selv 74 4-stjernede dobbeltværelser i 6 kategorier, Single Business, Standard, Business Executive, Family, Junior Suite & Suite.

Hele Vejles byliv lige uden for døren – og tre herlige in-house spisesteder

Gågade, banegård/trafikcenter, parkering – alt ligger lige udenfor, og indenfor er der hele tre vidt forskellige spisesteder: Bistecca, vores italienske bistro, Bar’Sushi med japanske lækkerier og Jacobsen’s danske køkken. Alt i umiddelbar sammenhæng med værelser og vores megalounge til afslapning og hygge.ST WESTERN hoteller i hele verden. Få nærmere information herom, ved henvendelse i hotellets reception.