AI Innovation House

Innovations Allé 3, 7100 Vejle
+45 40 40 12 82 Hjemmeside
World Goals

AI Innovation House er det teknologiske, innovative og kreative møde- og eventsted i Danmark.


Hos AI Innovation House, finder du en række innovative møde- og konferencelokaler, som vil skubbe mødeoplevelsen til nye højder. 
 
Leder I efter en anderledes lokation, som bryder med de konventionelle rammer og taler til kreativiteten og har plads til refleksion? Så er AI Innovation House det oplagte sted for jer. Her har I mulighed for at facilitere forskellige typer af møder, mindre konferencer, workshops, firmaarrangementer, seminarer eller noget helt sjette.

Og så kan AI Innovation House stå for alt til jeres møder og events - både forplejning, shuttle-busser, blomster, ekstra AV-udstyr og den rette velkomst. Ved indgangen vil du nemlig blive mødt af vores 3 robotter; Ada, Pepper og Eddie. Det er bl.a. muligt at programmere Eddie, så han siger velkommen til jeres gæster - og viser dem, hvor de skal hen.

 

Faciliteter & praktiske informationer

Træd ind i QUANTUM og oplev det store, runde lokales mange muligheder. QUANTUM er et 3D konferencecenter, med Danmarks største indendørs LED skærm på 120kvm, som er velegnet til konferencer, møder, undervisning, produktlancering m.m. 

Derudover har du adgang til 5 faste 'film', som kan anvendes til starten af mødet, mellem møderne og som afslutning. Samtidig er der adgang til 5 still-billeder, som kan anvendes til baggrund for dit møde og event. Det er også muligt at tilkøbe sin egen baggrund med eget logo. 

QUANTUM indeholder samtidig adgang til område foran indgangen, hvor der kan være netværksaktiviteter, workshops, udstilling og hvor din forplejning kan serveres.

Der er samtidig adgang til kamera, så der er mulighed for livestreaming og hybride møder.  


AV-udstyr og lyd

  • Professionelt lys- og lydsystem
  • LED-skærm
  • VR-udstyr
  • Kastbare mikrofoner
  • Flipskærm
  • Udstillingsmulighed
  • Live streaming
  • Plug & Play AV-løsninger

Teambuilding

Vi kan hjælpe med finde teambuilding - og der er rig mulighed både til at arbejde med teambuilding inden for og uden for, i vores rekreative område med en lille skov og let adgang til større områder.

Food Innovation House

Du kan også leje vores unikke labs i søsterhuset, Food Innovation House.

Food Innovation House er hele Danmarks fødevareunivers, hvor kreativitet, undervisning, formidling, madglæde og fantasien kan få frit løb. Huset rummer en række specialiserede faciliteter, der kan understøtte et innovationsforløb gennem alle faser. Fra produktidé til kommercialisering.

Eksempelvis kan udviklingskøkkenet lejes, hvor næsten alt er muligt. I kan lave prøveproduktion, hands-on workshops, salgsforbedrende møder eller innovationsforløb. Her får I nogle faciliteter, hvor I kan udvikle nye retter og produkter, gennemføre produktjusteringer – fx smag og forlænget holdbarhed, fibre eller alternative ingredienser. Leg med kolleger, kunder, målgrupper, maden, smage, konsistens og råvarer – kun fantasien sætter grænser.