Teambuilding - Investering i dine ansatte

 

Book dit næste teambuilding-arrangement i Vejle, den lille storby midt i natur, vand og skov

Uanset om I foretrækker neglebiddere, action eller modighedsdyster, så rummer Vejle et hav af muligheder for jeres næste teambuilding. Uanset hvilken type du vælger, så er det en fantastisk investering i jeres virksomhed og ansatte. Godt kollegaskab, bedre sammenhold og større arbejdsglæde er blot nogle af de resultater du kan opleve ved en teambuilding-oplevelse i Vejle. 

Find inspiration til dit næste event blandt vores mødepartnere her, som alle står klar til at give jer den bedste oplevelse. 

VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel med mange faciliteter, der danner optimale rammer for små og store arrangementer som kurser, konferencer, messer og udstillinger.
Munkebjerg Hotel
Midt i uspoleret natur, omgivet af bøgeskov og med fjorden og Vejle Golf Club som nærmeste naboer ligger et af Danmarks ubestridt bedste hoteller. Her er topprofessionelt personale, 5-stjernede konferencefaciliteter og festlokaler velegnet til mange forskellige formål.
Best Western Torvehallerne
Med sin helt unikke, på en gang elegante og rå arkitektur i det ombyggede bladhus er Best Western ToRVEhallerne en inspirerende ramme om vidt forskellige arrangementer fra raffinerede release parties, modeshows og produktpræsentationer til store konferencer.
Hotel Vejlefjord
Med 116 nyrestaurerede værelser i herregårdsstil, unik natur direkte ved fjorden, termiske bade og Thalasso spa er Hotel Vejlefjord et konferencested uden for kategori. Atmosfære og arkitektur på det mere end 100-årige tidligere sanatorium går hånd i hånd med gastronomisk forkælelse og service i særklasse.
DGI Huset Vejle
Med Spektrum, DGI Husets splinternye arena på 3.200 m2, er vi et af Danmarks mest centrale og fleksible bud på alt fra det intime møde til de helt store årsmøder, kongresser og messer/udstillinger.
Vejle Musikteater
Erfaring fra underholdningens og kulturens verden giver os unikke kompetencer til at iscenesætte særligt storslåede firmaarrangementer i trekantområdets største kulturhus.
Vejle Center Hotel
Vejle Center Hotel er et moderne konferencested og hotel. Omgivet af skøn natur, med kun få minutters gang til Vejles butiksstrøg og banegården, og ikke mindst nabo til byens nye multiarena Spektrum Vejle.
Givskud Zoo Zootopia
Morgenmad med gorillaerne, frokost ved næsehornene på savannen. Givskud Zoo Zootopia beværter events i moderne mødefaciliteter med grupperum, AV-udstyr, forplejning – og en masse muligheder for at give deltagerne en vild og anderledes oplevelse. Kaffepausen; skal vi afholde den sammen med elefanterne eller dinosaurerne?
Vejle Kommune/VisitVejle
I Vejle Kommune arbejder vi tæt sammen med byens stærke venues og hoteller. Vores opgave er at bidrage til, at Vejle er et godt valg, når du skal holde konferencer og møder. Som partner i MeetingVejle ved vi hele tiden, hvad der sker hos de andre partnere i netværket.
CABINN Vejle
CABINN Vejle har byens laveste priser og en supercentral beliggenhed ved åen i Vejle centrum. Derudover tilbyder vi også firmaaftaler til virksomheder, som henover året har brug for værelser og/eller møde- & konferencefaciliteter.
Kongernes Jelling
Vikingekongerne tog store beslutninger her. Nu bliver du inspireret til at lære af fortiden og se ind i fremtiden i vores moderne mødelokaler, hvor vi er klar til at løfte dit møde og lære dig om mod, tillid og sammenhold.
AI Innovation House
AI Innovation House er fyldt med en række innovative møde og eventlokaler. Lige fra det helt unikke og imponerende 360° Quantum med Danmarks største indendørs LED-skærm – til de hurtige og handlekraftige interne møder i mindre mødelokaler.