Unikke mødesteder i hjertet af Danmark

 

Book dit næste møde i Danmarks 2. største møde- og konferenceby

Beliggende i hjertet af Danmark finder du Vejle. Den lille storby midt i fantastisk natur, vand og skov. Unikke omgivelser, som alt sammen bidrager til et produktivt arbejdsmiljø. Vejles mange professionelle mødesteder står klar til at give jer en mindeværdig mødeoplevelse. Uanset om du foretrækker jeres møde i i byen omgivet af liv eller i grønne omgivelser tæt ved Vejle Fjord eller Vejle Ådal. 

Find inspiration til det perfekte mødested blandt vores 12 mødepartnere og skab ekstraordinærere mødeoplevelser for dine ansatte. 

Filtrér
Luk filter
Kategorier
Antal gæster
Antal værelser
Tilvalg
VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter
Midt i et af Danmarks mest storslåede tunnellandskaber, Vejle Ådal, ligger VINGSTED aktivt hotel & konferencecenter, der er et professionelt 4-stjernet konferencecenter og 3-stjernet hotel med mange faciliteter, bl.a. en stor Eventafdeling. Stedet danner optimale rammer for små og store arrangementer som kurser, konferencer, messer, fester og teambuilding.
1500 Gæster
34 lokaler
187 værelser
808
8
14 km til Vejle Banegård
Natur
Vand
Forplejning
Teknik
Kørestolsvenligt
Munkebjerg Hotel
Midt i uspoleret natur, omgivet af bøgeskov og med fjorden og Vejle Golf Club som nærmeste naboer ligger et af Danmarks ubestridt bedste hoteller. Her er topprofessionelt personale, 5-stjernede konferencefaciliteter og festlokaler velegnet til mange forskellige formål.
720 Gæster
21 lokaler
158 værelser
500
10
7 km til Vejle Banegård
Natur
Forplejning
Teknik
Kørestolsvenligt
Kasino
Wellness
Best Western Torvehallerne
Med sin helt unikke, på en gang elegante og rå arkitektur i det ombyggede bladhus er Best Western ToRVEhallerne en inspirerende ramme om vidt forskellige arrangementer fra raffinerede release parties, modeshows og produktpræsentationer til store konferencer.
450 Gæster
13 lokaler
74 værelser
100
0
150 m til Vejle Banegård
Byliv
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Hotel Vejlefjord
Med 116 nyrestaurerede værelser i herregårdsstil, unik natur direkte ved fjorden, termiske bade og Thalasso spa er Hotel Vejlefjord et konferencested uden for kategori. Atmosfære og arkitektur på det mere end 100-årige tidligere sanatorium går hånd i hånd med gastronomisk forkælelse og service i særklasse.
220 Gæster
11 lokaler
116 værelser
300
8
22 km til Vejle Banegård
Natur
Vand
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Wellness
DGI Huset Vejle
Med Spektrum, DGI Husets splinternye arena på 3.200 m2, er vi et af Danmarks mest centrale og fleksible bud på alt fra det intime møde til de helt store årsmøder, kongresser og messer/udstillinger.
2000 Gæster
10 lokaler
1006
6
1 km til Vejle Banegård
Natur
Byliv
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Vejle Musikteater
Erfaring fra underholdningens og kulturens verden giver os unikke kompetencer til at iscenesætte særligt storslåede firmaarrangementer i trekantområdets største kulturhus.
1100 Gæster
2 lokaler
2900 i Vejle Midtby
0
650 m til Vejle Banegård
Byliv
Kultur
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Vejle Center Hotel
Vejle Center Hotel er et moderne konferencested og hotel. Omgivet af skøn natur, med kun få minutters gang til Vejles butiksstrøg og banegården, og ikke mindst nabo til byens nye multiarena Spektrum Vejle.
150 Gæster
16 lokaler
135 værelser
306
6
1 km til Vejle Banegård
Natur
Byliv
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Givskud Zoo Zootopia
Morgenmad med gorillaerne, frokost ved næsehornene på savannen. Givskud Zoo Zootopia beværter events i moderne mødefaciliteter med grupperum, AV-udstyr, forplejning – og en masse muligheder for at give deltagerne en vild og anderledes oplevelse. Kaffepausen; skal vi afholde den sammen med elefanterne eller dinosaurerne?
600 Gæster
7 lokaler
28 værelser
2006
6
21 km til Vejle Banegård
Natur
Dyreliv
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
CABINN Vejle
CABINN Vejle har byens laveste priser og en supercentral beliggenhed ved åen i Vejle centrum. Derudover tilbyder vi også firmaaftaler til virksomheder, som henover året har brug for værelser og/eller møde- & konferencefaciliteter.
16 Gæster
1 lokaler
156 værelser
90
0
300 m til Vejle Banegård
Byliv
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
Kongernes Jelling
Vikingekongerne tog store beslutninger her. Nu bliver du inspireret til at lære af fortiden og se ind i fremtiden i vores moderne mødelokaler, hvor vi er klar til at løfte dit møde og lære dig om mod, tillid og sammenhold.
50 Gæster
2 lokaler
304
4
14 km til Vejle Banegård
Historie
Teknik
Forplejning
Kørestolsvenligt
AI Innovation House
AI Innovation House er fyldt med en række innovative møde og eventlokaler. Lige fra det helt unikke og imponerende 360° Quantum med Danmarks største indendørs LED-skærm – til de hurtige og handlekraftige interne møder i mindre mødelokaler.
150 Gæster
3 lokaler
500
70
5 km til Vejle Banegård
Teknik
Robotter
Forplejning
Kørestolsvenligt