Shutterstock 501852277 Cat 3 White Gode råd
Af: Redaktionen - 14-06-2022

Kickstart efterårets møder

Kickstart efterårets møder

Har du husket at booke lokaler til efterårets møder?
Et spændende og aktivt efterår nærmer sig med hastige skridt. Derfor er det allerede nu tid til at få planlagt dit arrangement, så du og dit team får maksimalt udbytte ud af det.

Se populære mødesteder i Vejle

Møder og konferencer ud af huset giver et større udbytte

Når I flytter jeres møder og konferencer ud af huset, skabes der ro til fordybelse og rum for ny faglig viden.
Vi ved, fra mange møder og konferencer vi har hjulpet med at arrangere igennem årene, at de helt rigtige omgivelser og aktiviteter for dagen øger motivationen hos medarbejderne og åbner op for nye idéer og perspektiver.
Det knytter medarbejderne sammen på en ny måde samtidig med, at det styrker arbejdsglæden.

Saml virksomheden i hjertet af Danmark

Er I en større virksomhed med flere kontorer i Danmark eller kommer jeres medarbejdere fra nær og fjern, er en konference med den rigtige beliggenhed det perfekte samlingspunkt på tværs af medarbejderne.
Det er vigtigt at tænke rejsetiden ind i planen, og sikre, at den er nogenlunde ens for alle, uanset hvor i landet man bor.
Derfor er Vejle et oplagt valg for at samles, da det ligger i hjertet af Danmark. Kun 2 timers kørsel fra Aalborg og 2,5 times kørsel fra København.
I Vejle finder I 11 møde- og konferencesteder med moderne faciliteter, så I kan afvikle en succesfuld konference med ro i maven.

Find dit næste møde eller konferencested


Sådan får du et vellykket konference- eller møde

En af de mest betydningsfulde faktorer for et vellykket møde eller konference er, at vælge den rigtige beliggenhed i de rette omgivelser.
Derfor er det en god investering at kontakte de mulige steder I har noteret jer, for at få hjælp til planlægning. På den måde er I sikre på at få størst muligt udbytte ud af jeres møde/konference.

Skræddersyede møder og konferencer i Vejle:

Igennem Meeting Vejle kan du finde det perfekte mødested, som står klar til at hjælpe dig.
Alle 12 mødesteder står sammen for at tage hånd om jeres ønsker og behov, så I får den helt rigtige løsning indenfor jeres budget og rammer.
Alle mødestederne har erfaring med at arrangere både møder og konferencer. Dermed bliver der taget hånd om alt det praktiske, imens I kan fokusere på at få afholdt et spændende program og nyde dagen med jeres kollegaer

FAKTA BOKS: UDBYTTE

  • En velorganiseret konference i ekstraordinære omgivelser
  • At komme ud af hverdagens hamsterhjul giver større effekt og øget motivation
  • Tilsæt de rette oplevelser i mødepauserne styrker sammenholdet og fællesskabet