Forårets Møder Cat 2 White Vi mødes
Af: Redaktionen - 20-09-2023

Forårets friske pust – møder og konferencer i Vejle

Når foråret banker på døren, vækkes naturen til live med friske farver, mildere temperaturer og en duft af fornyelse. Med byen, der oser af charme og de naturskønne områder, er det blevet den perfekte tid til at planlægge jeres møder og konferencer. Læs med her og få inspiration til, hvordan I kan planlægge forårets møder og konferencer i Vejle.


Drag fordel af de grønne omgivelser i moderne faciliteter, og oplev alt fra historie og kultur, til den nyeste teknologi. For Vejle rummer det hele. Vi har listet tre bud på tre forskellige, men yderst professionelle mødesteder.

Kongernes Jelling: Lær af fortiden til at se ind i fremtiden

Mærk med alle sanser vikingetidens pust hos Kongernes Jelling. Omgivet af historie bliver I inspireret til at lære af fortiden til at se ind i fremtiden. Til at mærke mod, tillid og sammenhold. Vælger I at holde jeres næste møde eller konference i Kongernes Jelling, vil I opleve plads til visioner, dialoger, inspirerende oplæg og præsentationer. Samtidig er der også plads til modighedsøvelser, der kan støtte jer i at tage de rigtige beslutninger. Prøv Modighedsdysten, en øvelse der fremmer sammenhold og mod. Eller træd i vikingernes spor med en rigtig mjødsmagning. 


Vejle Musikteater: Mærk vingesuset fra Rasmus Seebach til Elton John

Oplev kultur på tæt hold med et besøg i Danmarks smukkeste sal. Vejle Musikteater er et kreativt møde-, konference og eventhus, som står klar til at sætte scenen for jeres næste mødeoplevelse. Mærk spotlightet og vingesuset fra kendte artister på den store scene. Og læg bekymringerne til side med alt, der omhandler lys, lyd og billede. For i Vejle Musikteater har de alt udstyr klar. I atmosfærefyldte omgivelser står de klar til at hjælpe jer med at tilrettelægge en uforglemmelig oplevelse, uanset om det drejer sig om et møde, messe, reception, kick-off eller produktpræsentation.

 
Dandy Business Park: Danmarks digitale fyrtårn

Leder I efter et mødested med high-tech udstyr og digitalisering i øjenhøjde? Så er Dandy Business Park klar til at tage jeres møder og events til nye højder. Deres innovative lokaler inviterer til nye former for mødeformater, der taler til kreativiteten. Lige fra deres unikke og imponerende 360 grader Quantum, der indeholder Danmarks største indendørs LED-skærm, til Yellow Cloud, der byder op til fri bevægelse. Derudover tilbyder de flere digitale hjælpemidler, der er med til at personalisere jeres møde eller event. Bl.a. deres underholdende værtsrobotter, som kan kodes til at byde gæsterne velkommen, som I foretrækker det.


Kunne I tænke dig mere inspiration til at sammensætte jeres næste møde- eller konferenceoplevelse i Vejle? Så læs mere om, hvad vores 12 partnere kan tilbyde jer her.