Cykeludlejning CABINN2 1200X575 Cat 2 White Vi mødes
Af: Kristine Buske Nielsen - 08-08-2019

Cykeludlejning giver mulighed for aktive pauser mellem møderne

CABINN Vejle er cykelvenligt hotel. Som noget nyt kan du nu også leje cykler til at komme rundt i byen som et aktivt break fra mødeprogrammet.

Placeringen midt i centrum gør det nemt at komme til CABINN Vejle med tog og bus og giver en oplagt mulighed for at komme rundt og opleve byen. Hvilken nemmere måde er der at komme rundt end på cykel?

Som noget nyt tilbyder CABINN Vejle cykeludlejning i forbindelse med opholdet. Et tiltag, der har været efterspurgt af hotellets mange mødegæster.

”Nogle af vores businessgæster er her flere dage og har brug for oplevelser ved siden af mødeprogrammet. Derfor har vi valgt at gøre det nemt, så de bare kan hoppe på en cykel og selv køre rundt til forskellige attraktioner,” siger Ingelise Heede Ancker, hotelchef for CABINN Vejle.

Aktivt break fra mødeprogrammet

CABINN er i forvejen cykelvenligt hotel. Hotellet er Bed+Bike certificeret gennem VisitDenmark og tillader derfor cykler på værelserne og gratis lap og luft i dækkene. Det er primært cykelentusiaster eller familier på cykelferie, der benytter sig af den service. Derfor er hotelchefen glad for nu også at kunne give mødedeltagerne mulighed for at opleve Vejle fra den to-hjulede.

”Mødeprogrammerne er ofte stramme og meget faglige. Så gæsterne har brug for at være aktive og opleve noget mellem møderne. Da vi i forvejen er et cykelvenligt hotel, var det oplagt for os også selv at tilbyde cykeludlejning og på den måde give vores gæster noget mere,” siger Ingelise Heede Ancker.

Lige nu har CABINN 4 cykler til rådighed. Men bliver tiltaget en succes, er der planer om at udvide med flere cykler. Du kan få brochurer på hotellet med forslag til gode cykelruter blandt andet ned til havnen, langs fjorden, ud til strandende ved Albuen og Tirsbæk og til skoven og Dyrhaven.